Om oss

Vi finns i Klågerup, 16 km från Malmö och 13 km från Lund. Vi gör allt för att din katt ska känna sig trygg och få den bästa omvårdnaden hos oss.

Christel och Anna heter vi som arbetar här och vi har ett har genuint intresse för djur. Vår ambition är att alla katter ska känna sig trygga, lugna och må bra under sin vistelse här. Eftersom var katt är unik gör vi vårt bästa för att tillmötesgå era önskningar så kattens vistelse hos oss ska bli så angenäm som möjligt.

Vår anläggning

Vinninge Katthotell ligger i ett naturskönt område med närhet till både Malmö och Lund. Katthotellet byggdes år 2001 med ambitionen att det skulle vara ett bra alternativ till kattens egna hem med bra standard och uteplats till alla 18 rummen.

2022 byggdes det ett annex alldeles intill huvudbyggnaden med 5 rum med uteplatser.

 

Inför vistelsen

Det är lätt att hitta till oss och vi har öppet året runt.

Vi innehar tillstånd enligt § 16 i Djurskyddslagen att bedriva katthotell.

Vi innehar F-skattesedel.

Lämplig daglig träning

Professionella grejer

Premium färsk mat

Special behandling

Vårt team

Eftersom varje katt för unik gör vi vårt bästa för att tillmötesgå Era önskningar så vistelsen blir så angenäm som möjligt för Er katt. 

Christel

Djur har alltid varit en viktig del i mitt liv. Mitt första djur var en katt. Jag är utbildad förskollärare och har arbetat större delen av mitt liv med barn. För mig har barn och katter liknelser som jag gillar. Framförallt är det för att de är så genuint ärliga och tydliga i sina känslor. För att kunna förstå katter bättre har jag nyligen gått en kurs i ”att kommunicera med djur”.

Anna

När inte Christel är på plats är det jag, Anna, som sköter om och umgås med era katter. Katter har alltid funnits i mitt liv. Jag har vuxit upp med katter i mitt föräldrahem och har också haft förmånen att ha andra djur i närheten. Som barn på min farmor och farfars gård med alla djur som fanns där och som vuxen i form av delägande i travhästar och egen katt.

Vad våra kunder säger

Dana Gwinten
Läs mer
Pålitligt, bra service. Fin inne samt utemiljö för katten. Fräscht och välskött.
Magnus S
Läs mer
Mycket trevligt ställe för katterna, med eget fönster, så de kan komma ut till uteburen. Ligger avskilt från stadens ljud, så även nervösa katter trivs bra där. Personalen vet vad dom gör, och har tid för mys och lek.
Jonas Björkegren
Läs mer
Katterna blir väl omhändertagna av människor som tycker om dem. Rymliga burar med lika mycket plats ute som inne. Vår katt älskar att vara där, vill inte åka hem.
Kajsa
Läs mer
Vi lämnade vår katt där i 10 dagar i höstas. Det var första gången han bodde på hotell och vi är jättenöjda med Vinninge. De förstod snabbt att han blev nervös av alla andra katter så de flyttade honom till ett mer privat rum med väggar istället för nät och där trivdes han jättebra. Här kommer han att få bo nästa gång vi åker på semester också

Vi hälsar alla kunder, både nya som gamla, hjärtligt välkomna!